ANTEM va contribui la implementarea proiectului „Don’t be S.A.D.”
 
 
Asociația Young Professionals (YPC) din România va implementa împreună cu Asociaţia Naţională a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM) din Republica Moldova proiectul “Don’t be S.A.D.” finanțat de Comisia Europeana prin programul Tineret în Actiune. 
 
 
Prin activitățile derulate, YPC dorește să își lase amprenta nu doar asupra membrilor săi, dar și asupra societății, prin implicarea în activități îndraznețe și productive, iar ANTEM este asociația cunoscută în societatea civilă pentru activitățile sale de imersiune culturală și furnizarea serviciilor lingvistice calitative conform standardelor europene.

Implementarea proiectului va începe în luna martie 2012 iar obiectivele specifice ale acestuia sunt: Promovarea importanţei unui stil de viaţă sănătos, Promovarea conceptului de voluntariat, Promovarea importanţei cunoaşterii culturii și obiceiurilor.

Una dintre activitățile proiectului va fi organizarea unui concert “Don’t be S.A.D.” cu implicarea voluntarilor din România, Ucraina și Moldova. Tinerii din Moldova și Ucraina vor participa la activitățile de organizare a concertului atât de la distanță, cât și în cadrul vizitei din proiect, respectiv la implementarea activității.