Asociația Națională a Trainerilor Europeni din Moldova (ANTEM) lansează un nou concurs pentru asistenți sociali, reprezentanți ai minorităților etnice din Republica Moldova care doresc să studieze limba română gratuit și la distanță, prin intermediul platformei existente invat.antem.org. Programul lingvistic include studierea, de către beneficiari, a limbii române la nivelul avansat C1, modul focusat pe segmentul asistenței sociale. Programul de instruire lingvistică pentru asistenții sociali din Republica Moldova este realizat cu susținerea  financiară a Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA).

Condiții de participare:

  • Angajat sau viitor specialist în domeniul asistenței sociale;
  • Acces la computer/lăptop;
  • Motivație de participare;
  • Angajament pe toată perioada cursului.

Perioada studiilor: iulie – august 2014

ANTEM admite 2 posibilități de aplicare: cea individuală și de grup.

Aplicația individuală presupune  inițiativa separată a persoanei interesate în program, care pentru a se implica în procesul de instruire, va realiza următorii pași:

Pasul 1: Accesarea paginii invat.antem.org;

Pasul 2: Depistarea banner-ului APLICĂ ACUM pe pagina invat.antem.org ;

Pasul 3: Completarea cererii de pe http:/invat.antem.org/formular.php

Pasul 4: Selectarea modulului C1 (pentru asistenții sociali) și începerea procesului de studiu.

Aplicația de grup subînțelege solicitarea, din partea unei instituții, de a participa în cadrul programului de instruire la distanță care va fi transmisă, la ANTEM, prin e-mail (antem.moldova@gmail.com) sau fax (022 24-57-12) sub formă de „Listă a participanților” și cerere de participare semnată de șeful instituției.

Termen – limită de înregistrare: 27 iunie 2014

Pentru mai multe detalii, cu privire la proiect, ne puteţi contacta prin e-mail (antem.moldova@gmail.com) sau la tel. 022. 24.57.12.