Ești psiholog sau specialist în domeniul asistenței sociale?

Ai nevoie să-ți perfecționezi competențele lingvisitce în domeniul asistenței sociale?

Asociaţia Naţională a Trainerilor Europeni din Republica Moldova (ANTEM), anunță concurs pentru aproximativ 100 de asistenți sociali, tineri specialiști, care vor avea posibilitatea să  studieze gratuit, la distanță, limba română la nivelul C1 (nivel avansat de cunoaștere a limbii focusat pe vocabular de specialitate în domeniul asistenței sociale), folosind platforma existentă http://invat.antem.org/.

Programul se desfășoară în cadrul proiectului Instruirea lingvistică a asistenților sociali din Republica Moldova cu susținerea financiară a Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA).

Pentru etapa iniţială a programului, ANTEM va forma mai multe grupe a câte 20 de participanţi din  Taraclia, Vulcăneşti, Comrat, Ceadâr-Lunga, dar și  mun. Chişinău.

Perioada desfăşurării cursurilor gratuite de studiere la distanță a limbii române este:  01 iulie – 30 septembrie 2014.

Vă asigurăm că instruirea lingvistică a asistenților sociali se desfăşoară în conformitate cu standardele europene, în special se ţine cont de recomandările menţionate în Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi.

În acest context, vă rugăm să ne comunicaţi până la 05 iunie 2014 numele, prenumele şi datele de contact (telefon şi e-mail) ale participanţilor prin telefon/fax: 022 24-57-12 sau e-mail: antem.moldova@gmail.com